Naar inhoud

Grote tekenwedstrijd voor kleuters

tekenwedstrijd kleuters

In januari en februari kunnen de Kempense kleuterklasjes nog deelnemen aan een grote tekenwedstrijd 'de vuilnisman'. Laat de kleuters tekeningen maken met als thema ‘de vuilnisman’.

Jouw tekening op een Kempense ophaalwagen? Uit alle inzendingen worden 10 mooie tekeningen geselecteerd. Die tekeningen zullen uitvergroot prijken op de ophaalwagens. Misschien rijdt jouw tekening wel op een ophaalwagen door heel de Kempen? Keicool!

Stuur de tekeningen op naar IOK Afvalbeheer, ter attentie van Annemie Van Rompaey, Antwerpseweg 1 in Geel vóór 28 februari 2014.

Bovendien maken de deelnemende klasjes ook kans op een gratis theatervoorstelling op school. Mis deze kans niet!

Win een theatervoorstelling van ‘Het Zwarte Goud’ voor de kleuters van je school!

Theatergezelschap ‘De Kleine Speeldoos’ brengt in het theaterstuk ‘Het Zwarte Goud’ de kleuters op een ludieke en interactieve manier in contact met afval. Doe mee met de tekenwedstrijd en win een voorstelling van dit leuke theaterstuk op jouw school!

‘Het Zwarte Goud’

‘Het Zwarte Goud’ is een interactief theatergebeuren waar de allerjongsten betrokken worden bij een opmerkelijk liefdesverhaal met als centraal thema ‘het milieu’. De kinderen maken kennis met Ben, een echte grapjas en babbelaar, die het niet zo nauw neemt met het opruimen van zijn afval. Dahlia, het meisje waar Ben een oogje op heeft, roept de hulp in van de kleuters om hem op het rechte pad te helpen.

Datum van het bericht: dinsdag 14 januari 2014
Delen op twitter alle nieuws