Naar inhoud

Tankslag, meest succesvolle samenaankoop

tankslag IOK

Maar liefst 1.100 Kempense gezinnen lieten hun oude stookolietank saneren via de tankslag. In 2015 organiseerde IOK samen met 25 Kempense gemeenten een tankslag. De bedoeling van deze tankslag was om gezamenlijke oude stookolietanks te laten saneren aan interessante prijzen en voorwaarden. 1.110 Kempense gezinnen gingen zo over tot het verwijderen of laten opvullen van hun oude stookolietank. Op die manier is er geen kans meer op een verontreiniging van de bodem door lekken of scheuren in de tank.

Opvallend is dat er meer tanks gesaneerd werden dan dat er oorspronkelijk inschrijvingen waren bij de actie. Doordat inwoners van de deelnemende gemeenten gedurende heel 2015 konden instappen op de actie, werden nog heel wat extra inwoners overtuigd door goede ervaringen van buren, kennissen of familie.

Ook in 2016 organiseert IOK in samenwerking met 28 Kempense gemeenten opnieuw een samenaankoop. Dit jaar kan u aan interessante prijzen en voorwaarden dakisolatie (laten) plaatsen. Meer dan 500 gezinnen melden zich tot nu toe al aan. Meer informatie.

Datum van het bericht: vrijdag 15 januari 2016
Delen op twitter alle nieuws