Naar inhoud

wegbeschrijving Ophaaldienst

foto bezoekersingang

Ophaaldienst

Lammerdries 9A
2440 GEEL
T: +(32)14-58 09 96
F: +(32)14-56 24 05

vraag ophaling
T: +(32)14-58 09 96

afvalinfolijn
T: +(32)14-56 27 75

Stap en Trap

Het kantoorgebouw is rolstoeltoegankelijk. Alle vergaderzalen zijn op het gelijkvloers. Er kan ook altijd assistentie aan de balie gevraagd worden.

De zetel ligt in de buurt van fietsknooppunten 63, 64 en 69 van het fietsknooppuntennetwerk. Kijk op de website van Fietsnet voor meer info over de ligging van de knooppunten. Op het industrieterrein zijn er aanliggende fietspaden. Er zijn vrijliggende fietspaden op Herentalseweg/Geelseweg (maar nogal smal en niet in optimale toestand).

Er is een overdekte fietsenstalling voor 70 fietsen voor het personeel.

Slimweg! Er wacht een fiets op jou in het station, 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Abonneer je en stap op de fiets! Een abonnement kost slechts 10 euro per jaar, de ontlening kost je slechts 1 euro. Alle info vind je op de website van Blue Bike.

Trein

De ophaaldienst is vanaf het treinstation helaas moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De ophaaldienst ligt op 7 kilometer van het station van Geel en het station van Herentals.

Geel

Frequentie

Gem. Reistijd

vanuit Antwerpen-Centraal

2 per uur

50 min

vanuit Brugge (overstap Antwerpen-Berchem) vanuit Brugge (overstap Gent-Sint-Pieters en Antwerpen-Berchem)

1 per uur 1 per uur

2 u. 27 min 2 u. 27 min

vanuit Brussel-Centraal (overstap Lier)

1 per uur

1 u. 16 min

vanuit Gent-Sint-Pieters (overstap Antwerpen-Berchem)

1 per uur

1 u. 35 min

vanuit Hasselt

1 per uur

1 u.

vanuit Leuven (Lier)

2 per uur

1 u. 20 min

Herentals

Frequentie

Gem. Reistijd

vanuit Antwerpen-Centraal

3 per uur

39 min

vanuit Brugge (overstap Antwerpen-Berchem) vanuit Brugge (overstap Gent-Sint-Pieters en Antwerpen-Berchem)

1 per uur 1 per uur

1 u. 53 min 2 u. 12 min

vanuit Brussel-Centraal

vanuit Brussel-Centraal (overstap Antwerpen-Berchem)

1 per uur

1 per uur

59 min

1u. 18 min

vanuit Gent-Sint-Pieters (overstap Antwerpen-Berchem) vanuit Gent-Sint-Pieters (overstap Mechelen)

2 per uur 1 per uur

1 u. 37 min 1 u. 36 min

vanuit Hasselt vanuit Hasselt (overstap Aarschot en Lier)

1 per uur 1 per uur

1 u. 10 min 1 u. 31 min

vanuit Leuven (overstap Lier)

2 per uur

1 u. 5min

Slimweg! Plan je reis van station tot station met de NMBS routeplanner

Kom je via het station van Herentals? Neem aan het station bus 540 richting Westerlo en stap af aan de halte Olen Shopping. Volg de straat in oostelijke richting, sla na 100 m rechtsaf het industrieterrein in en volg Lammerdries over 1,5 km. De ophaaldienst ligt aan de linkerkant.

Kom je via het station van Geel? Neem aan het station bus 490 richting Aarschot en stap af aan de halte ‘Geel Punt kerk'. Deze halte ligt op 2 km van de ophaaldienst. Loop de straat uit naar het kruispunt en sla rechtsaf. Volg de straat en steek het water over. Neem de tweede straat rechts, het industrieterrein in. De ophaaldienst ligt verderop aan de linkerkant. Ga in zuidwestelijke richting op Antwerpseweg/N19 (richting E313). Na 350 m sla je aan het verkeerslicht rechtsaf naar de Herentalseweg/N13. Na 550 m sla je linksaf naar de Hezeschrans. Na 350 m sla je rechtsaf naar de Lammerdries/Lammerdries-Oost. Na 650 m vindt je je bestemming rechts.

Bus

De ophaaldienst is met het openbaar vervoer helaas moeilijk bereikbaar.

Met belbus 921 stap je af aan de halte 'Geel examencentrum'. Loop in westelijke richting 300 m richting kruispunt. Steek het kruispunt rechtdoor over. De ophaaldienst ligt onmiddellijk aan de rechterkant. (!) Om in de provincie Antwerpen een belbus te reserveren neem je bij voorkeur 1 dag en minimum 2 uur op voorhand contact op met de belbuscentrale op het telefoonnummer: 03 218 14 94. De openingsuren van de belbuscentrale vind je hierbij. Een belbus rijdt enkel op aanvraag. Vergeet ook zeker je terugrit niet te reserveren. De tarieven van een belbus zijn hetzelfde als die van een rit met een Lijnbus. Zijn er storingen of omleidingen op je reisweg? Die kan je snel en eenvoudig terug vinden op de website van De Lijn. Zoek je lijn op en klik op het tabblad 'Omleidingen'. Ook als je een route opzoekt via de routeplanner worden eventuele omleidingen op die route vermeld.

 Auto

Slimweg! Geraak je vlot op je bestemming of is het aanschuiven geblazen? Controleer voor je vertrekt de verkeerssituatie op de snelwegen of bekijk geplande wegenwerken dankzij de nieuwsberichten van het Verkeerscentrum Vlaanderen.

Parkeren

Er zijn 6 gratis parkeerplaatsen voor bezoekers en 130 voor personeelsleden.

Routebeschrijving

Kom je vanuit Antwerpen via de E313?

Neem op de E313 afrit 22 (Herentals-Oost) richting Herselt/Olen/Herentals. Aan de t-splitsing sla je linksaf. Neem de tweede straat links, de Bulestraat. Volg de Bulestraat die overgaat in Hoogbuul tot aan het industrieterrein (over het kanaal) en sla rechtsaf de Lammerdries in. Sla de volgende weg rechtsaf en volg de Lammerdries (Lammerdries-Oost). Na meer dan 1 km ligt de ophaaldienst aan de linkerkant.

Kom je vanuit Hasselt via de E313?

Neem op de E313 afrit 23 (Geel-West) naar de N19 richting Geel/Westerlo. Neem op het rond punt de tweede afslag naar de Snelwegstraat (N19). Rij het water over en neem aan de verkeerslichten de eerste straat links (N13 richting Herentals). Sla na 1,3 km aan de verkeerslichten bij Velveken linksaf. Sla na 280 m rechtsaf (Lammerdries-Oost). De ophaaldienst ligt na 90 m aan de rechterkant.