Naar inhoud

Contact

Milieu en energie

Antwerpseweg 1
2440 Geel


T 014 58 09 91
F 014 58 97 22
e-mail

Groepsaankoop condensatieketels - Heist-op-den-Berg, Herselt, Hulshout, Westerlo

CV

Opgelet! Deze groepsaankoop is afgelopen. Prijzen en voorwaarden zijn niet meer geldig.

De vervanging van een oude ketel door een condensatieketel levert voor een relatief kleine investering veel energiewinst op. Daarom organiseerde IOK samen met 27 gemeenten in 2017 een samenaankoop condensatieketels. Door samen de markt op te gaan, willen we goede voorwaarden voor een kwaliteitsvol aanbod bekomen. Zowel condensatieketels op aardgas als mazout werden aangeboden via de actie.

Is mijn ketel aan vervanging toe?

Doe de test en bereken wat je kan besparen door je oude ketel te vervangen door een nieuwe condensatieketel. Voor een correcte berekening dien je het rendement van je huidige ketel op te zoeken op het laatste reinigingsattest.

De groepsaankoop liep tot 31 december 2017. De contactgegevens, prijzen en voorwaarden van de groepsaankoop kan u hieronder terugvinden, maar zijn niet meer geldig. Uiteraard kan u deze firma's zelf nog steeds contacteren om een aankoop of plaatsing te regelen, maar dit maakt geen onderdeel meer uit van de groepsaankoop.

Het overzicht van de aangeboden prijzen en voorwaarden vind je hier.

 

Deze actie kadert binnen het engagement van de Kempense gemeenten om hun CO2-uitstoot met 20% te verminderen tegen 2020. Meer informatie vind je op www.kempen2020.be 

Contactpersoon: Ellen Leys, T 014 56 45 15, ellen.leys@iok.be