Naar inhoud

Contact

Milieu en energie

Antwerpseweg 1
2440 Geel


T 014 58 09 91
F 014 58 97 22
e-mail

Groepsaankoop dakisolatie Balen, Dessel, Geel, Kasterlee, Laakdal, Meerhout, Mol, Retie

Dakisolatie

In het voorjaar van 2019 lanceert IOK, samen met de gemeentebesturen Balen, Dessel, Geel, Kasterlee, Laakdal, Meerhout, Mol en Retie, een groepsaankoop dakisolatie. Tegen 2020 moeten alle daken geïsoleerd zijn. Bovendien voorziet Fluvius nog een premie voor dakisolatie. Daarom willen we met deze groepsaankoop de laatste twijfelaars overtuigen om hun dak te isoleren. Er worden zowel prijzen opgevraagd voor het plaatsen van dakisolatie in een bestaande woning, als voor een nieuwbouwwoning.

Ga voor een geïsoleerd én groen dak

De groepsaankoop dakisolatie wordt gecombineerd met een groepsaankoop groendaken. Meer info vind je hier

Wil je deelnemen?

Hier vindt u de contactgegevens van die firma’s en de bedongen voorwaarden.

Indien de voorwaarden u gunstig lijken, kan u contact opnemen met de firma die de diensten aanbiedt waarin u geïnteresseerd bent om alles verder af te handelen. De firma zal, na een plaatsbezoek, een persoonlijke offerte maken. De offerte en prijzen moeten in overeenstemming zijn met de bedongen voorwaarden. Let op, de prijzen zijn steeds exclusief BTW, deze zal dus nog bijgeteld worden. Alle prijzen zijn geldig tot en met 30 juni 2020. Wij raden u aan om vooraf minstens 2 offertes op te vragen zodat u een goede vergelijking kan maken.

Wil je meer informatie?

We organiseerden een aantal infoavonden, de presentatie vind je hier
 

Contactpersoon 

Annick Sprengers, duurzaamheidsteam@iok.be, T 014-56 27 88

Deze actie kadert binnen het engagement van de Kempense gemeenten om hun CO2-uitstoot met 40% te verminderen tegen 2030. Meer informatie vind je op www.kempen2030.be